Turnster Maud Lammertink goed voor Goud op NK

In het weekend van 25 en 26 juni had ze het NK weekend in Ahoy Rotterdam.

Hieronder een kort verslag van haar:

Vrijdagochtend vertrokken wij met turnsters en trainers van TON Almelo naar Rotterdam voor de podiumtraining. Zaterdagochtend hadden we de NK Meerkamp. Mijn wedstrijd ging heel goed. Helaas had ik wel een val van balk, maar verder was ik erg tevreden. Ik werd 6e in de meerkamp en had mij geplaatst voor de toestelfinales op balk en vloer.

Zondagmiddag waren de NK toestelfinales. Mijn balkoefening ging super goed. Ik haalde de hoogste score en ben Nederlands Kampioen geworden op balk. Ook mijn vloeroefening ging heel goed, hier won ik brons. Ik ben super blij met deze resultaten en kijk terug op een geweldig NK weekend.

Groetjes Maud Lammertink  GT22

Noor Geels mocht tevens deelnemen na een slepende blessure, wat extra knap was.

 

maud