Druk bezocht open huis

Met 850 bezoekers kijkt de Van Renneslaan terug op een heel geslaagd open huis. Maandagavond heerste er volop bedrijvigheid op de sfeervolle Le Grand Marche. Er waren gouden gidsen die de groep 8-leerlingen en hun ouders rondleidden en er was natuurlijk de vlogactie.

De nieuwe profielen, AVA, het Toptraject, expeditie-onderwijs Wit-Rusland, onze Topsport Talentschool, genoten volop belangstelling. De Noordikaten die ingeruild konden worden voor activiteiten werden massaal besteed en in de gymzaal konden de bezoekertjes zich helemaal uitleven.

Selfies

Groep 8-leerlingen die met onze Noordikvloggers Jitske of Salomay een selfie maakten, kunnen kaartjes winnen voor het ruimtevaartcollege van André Kuipers in Vriezenveen.Heb jij gisteravond een selfie gemaakt met Jitske of Salomay? Plaats hem dan op Instagram met #Noordikvloggers  of post ‘m op Facebook op de tijdlijn van Noordik Van Renneslaan,

Foto’s

Voor wie nog even na wil genieten van deze geslaagde avond kan terecht in het fotoalbum van het open huis: check daarvoor https://cvanrenneslaan.noordik.nl/fotos/