Vier teams aan de start bij NK SPA

Morgen is het zover! Dan binden veel scholieren weer de schaatsen onder voor hun deelname aan de finale van het Nederlands Kampioenschap Scholenploegenachtervolging in het Thialfstadion in Heerenveen. Uiteraard zijn er weer ploegen van Het Noordik aanwezig. Gezien de fantastische prestaties tijdens eerdere edities van dit kampioenschap, zijn de verwachtingen hooggespannen. Zullen we opnieuw een kampioensteam leveren?

De voorrondes in Enschede waren veelbelovend. In totaal werden toen vier Noordikteams kampioen in hun categorie! Zij zullen donderdag opnieuw aan de start verschijnen om hun krachten te meten met de andere regionale kampioenen.

De teams die deelnemen zijn: De recreanten (jongens leerlingen CR) 15-17 jaar: Dean Polko, Melvin van Dam, Thijmen Peters en Xaqueen Contrac. In de catergorie t/m 14 jaar: Dejan Oude Geerdink, Bas Haverdings, Donny Platenkamp en Koen de Ruiter. De licentiehouders meisjes (leerlingen van Vriezenveen en Noordikslaan) 15-17 jaar: Mette Bramer, Fabiënne Diniz, Naomi Middelveld en Puck Knol. En in de categorie t/m 14 jaar: Annebet Dekker, Eva Olde Hampsink en Lidia Tempert.

We wensen onze teams veel succes en schaatsplezier in Thialf!