Olympic Moves handbal

Donderdag 6 april zijn we met 9 leerlingen uit klas 1 en 2 naar Raalte geweest voor de regio finale handbal.

We moesten tegen 3 andere tegenstanders strijden. Bij de eerste wedstrijd konden we al zien dat we het tegen hen niet gingen winnen. Maar de eerste wedstrijd van ons stonden we zowaar op voorsprong. Deze strijd bleef de complete 25min gaande. Helaas verloren we net met 1 punt verschil de wedstrijd.

Het team was super fanatiek en we hadden 3 goede schutters. Ook Djesley hield in de goal super veel tegen.

Al met al waren we een maatje te klein voor de andere 2 teams. Maar we zijn steeds beter gaan spelen. We maakte echt prima goals tegen de andere 2 teams. 3 wedstrijden van 25min was echt wel even flink ploeteren voor de dames.

Het was een leerzame en geslaagde dag in Raalte.