JouwGGD.nl Is er voor jou!

JouwGGD.nl Is er voor jou!

“Ik zit even niet zo lekker in mijn vel en wil graag met iemand praten”, “Er is iets gebeurd en ik weet niet hoe ik het aan mijn ouders moet vertellen”, “Word je van alcohol drinken dom?“, “Ik word steeds dikker. Maar hoe krijg ik mijn gewicht nu terug?”.

Er komt veel op je af
Als puber komt er veel op je af. Dit kan je onzeker maken en soms zelf problemen geven. Jouwggd.nl is er om jou te helpen. Je kunt hier terecht met vragen over gezondheid. Bijvoorbeeld met vragen over voeding en gewicht, seks en relaties, alcohol, roken en drugs en gevoelens. Onderwerpen die jou bezighouden.

Een bekend gezicht op school

Binnenkort is een jeugdarts en jeugdverpleegkundige van GGD Twente aanwezig op school. De jeugdarts en jeugdverpleegkundige stellen zich eerst voor in de klas, zodat de je weet wie zij zijn en waar je terecht kunt met vragen. Tijdens deze kennismakingsles vullen alle jongeren een vragenlijst in over hun gezondheid. Zit je ergens mee? Dan kan je zelf een gesprek aanvragen met de jeugdarts of de jeugdverpleegkundige. Ook kan het zijn dat je (vrijblijvend) worden uitgenodigd voor een gesprek.

 

Wij zijn er voor jou

Je kunt ook met ons chatten of mailen via de website www.jouwggd.nl. Ook kun je op deze website veel vinden over onderwerpen die jou bezighouden.