Oriënterende reis Wit-Rusland

Voor mevr. Koetsier en mevr. Pas geen herfstvakantie dit jaar. Zij zijn samen afgereisd naar Wit-Rusland om gesprekken te voeren met 4 verschillende scholen. Dit alles om een studenten uitwisseling in de toekomst opnieuw te kunnen realiseren.

In december reizen 8 leerlingen en 4 collega’s naar Wit-Rusland om de leerlingen kennis te laten maken met het schoolsysteem aldaar. De plannen voor deze reis zijn ook besproken tijdens de afgelopen reis.

Er was tevens een ontmoeten met de studenten die eerder tijdens de uitwisseling naar Nederland zijn geweest. Het was goed om te horen dat ze allemaal inmiddels aan de universiteit in Minsk studeren en dat ze allemaal met warme gevoelens terug kijken op hun tijd hier.

We hebben het volle vertrouwen in een goede verdere samenwerking.