Gouden schaal voor gezonde schoolkantine

Onze schoolkantine was al in het bezit van de Zilveren Schaal, maar door het maken van een aantal aanpassingen is nu de stap naar de Gouden Schaal gemaakt. Zo zijn er alleen nog bruine, vezelrijke, broodjes te verkrijgen en deze gaan als zoete broodjes over de toonbank. Ook is er fruit in het assortiment en zijn er aanpassingen gedaan in de automaten. De leerlingen en collega’s kregen een Dopper drinkfles cadeau om te vullen bij de gekoelde watertappunt.

De traktaties in de personeelskamer zijn allemaal verantwoord en daarmee trekken we het initiatief dus breder dan alleen in de leerlingenkantine.

Om dit succes met de leerlingen te vieren worden er tegoedbonnen voor een panini naar keuze (kaas of ham/kaas) uitgedeeld.

We zijn erg trots met dit behaalde resultaat.