Open huis 2018

De flinke regenbuien hielden de bezoekers niet weg van ons open huis. De belangstelling was weer groot voor onze school en ons onderwijssysteem. Je kon de schooltour met de Gouden Gidsen volgen, of zelf op ontdekking gaan.

Op de Le Grand Marché stonden de kramen weer uitgestald waar alle informatie te verkrijgen was over alle leerjaren en onze profielkeuzes, maar ook was er aandacht voor de Gezonde School (wij hebben de Gouden Schaal voor de gezonde schoolkantine toegekend gekregen), pauzesport met Beweegwijs (onderbouw leerlingen worden gestimuleerd om tijdens de grote pauze te sporten) en het expeditie-onderwijs (leerlingen kijken letterlijk over de grenzen). Uiteraard was er ook aandacht voor onze LOOT leerlingen, want we zijn een Topsporttalentschool.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Ouder(s) en groep 8 leerlingen die ook graag een kijkje willen nemen wanneer de school normaal in werking is, zijn altijd welkom om hiervoor een afspraak te maken: 0546-819889.

Foto’s van ons open huis staan in in het fotoalbum: https://cvanrenneslaan.noordik.nl/fotos/