VMBO muziekdag

Men neme 64 leerlingen die wat met muziek hebben in 4 groepen, 5 bevlogen docenten van Studio15 in Almelo en 4 Noordikmuziekdocenten die alles nauwlettend in de gaten houden en waar nodig bijspringen.

Doe dit alles in een snelkookpan en na een paar uur sudderen is het resultaat een VMBO-Muziekdag met een eindpresentatie die klonk als een klok! Kort samengevat is dit het verloop van de traditionele muziekdag die woensdag 14 april werd gehouden in de Almelose Studio15. Letterlijk en figuurlijk een dag zonder wanklank.

De docenten van Studio15 wisten het beste uit de leerlingen te halen waarbij onvermoede talenten werden ontdekt. Zo speelde een drummer een basje op een keyboard, bleek menig jongedame uitstekend solo te kunnen zingen en werd er ook meerstemmig gezongen. Dat betekende hard werken waarbij leerlingen soms ook elkaar coachten en een ontzettend gezellige sfeer, wat dat betreft was het binnen net zo zonnig als buiten.

Aan het slot van de dag werden nummers als Billy Jean, Believer, Radioactive en Havanna op een uitstekende manier gepresenteerd.

Volgend jaar gaan we er weer voor!

Alle foto’s van deze dag zijn te zien in ons fotoalbum.