AVA sportactiviteit

Leerlingen uit AVA11/AVA12/AVA13 hebben voor het thema sport een sportactiviteit bedacht voor 66 leerlingen uit de eerste klas. Bij thema sport stonden de vakken wiskunde, techniek, Nederlands en gym centraal. De leerlingen zijn per klas verdeeld in groepjes; het safety-team zorgde bijvoorbeeld voor een route beschrijving naar de locatie en ook hielden zij bij of het parcours/sportveld wel veilig was ed. Het financial-team die zorgen ervoor dat alles met het geld goed geregeld werd bijvoorbeeld: eten en drinken, locatie wat gehuurd moest worden en eventueel andere kosten die gemaakt moesten worden. Het promotieteam zorgde voor voldoende reclame. Het instructie-team was verantwoordelijk voor de sportactiviteit zelf; de warming-up, de instructies tijdens het spel en de teamindeling. De teamcaptains zorgden ervoor dat iedereen zijn werk of taak goed deed en ook daadwerkelijk uitvoerde. Ook communiceerden zij met de verschillende teams om alles in goede banen te leiden.
Geschreven door: Lizet Cangir en Maud Peeze uit AVA13

De foto’s in ons foto-album zijn van dinsdag 15 mei. Leerlingen uit AVA11 verzorgen een sportactiviteit in de IIspahal in Almelo.