11 leerlingen en 3 begeleiders zijn de gehele maand april op expeditie naar Wit-Rusland geweest.

Voorafgaand hebben we drie weken lang onderdak en onderwijs geboden aan 8 Wit-Russische studenten en hun 2 begeleiders. Op 1 april zijn we samen afgereisd naar Wit-Rusland om onze gasten naar hun thuisland te begeleiden, het land waarin wij daarna 4 weken lang gast mochten zijn.

Het was een fantastische belevenis en ga er maar aanstaan, 14/15 jaren oud waren onze leerlingen die met ons dit avontuur aangingen. 4 weken lang in een vreemd land met andere gebruiken, waarden en normen en logeren in gastgezinnen. Lessen volgen op 3 verschillende scholen en ook nog van wisselen van de stad naar het platteland. Heel veel indrukken opgedaan en heel veel geleerd.

We zijn ontzettend trots op ze en bedanken de ouders voor het vertrouwen in ons. Het is een expeditie geworden om nooit meer te vergeten.

Foto’s en verslagen staan uitgebreid op onze facebookpagina Project Wit Rusland – Noordik CR