De week van 23 – 29 september is de week tegen het pesten.
Tijdens deze week tegen het pesten willen wij graag extra aandacht besteden aan dit onderwerp. We gaan met de leerlingen in gesprek aan de hand van gesprekskaartjes. Dit kan met de hele groep zijn, maar ook in duo’s of individueel.

Ervaar jij zelf pestgedrag of wordt er iets gedaan waar jij je niet prettig of veilig bij voelt, ga dan altijd naar je mentor/coach en maak het bespreekbaar. Doe dit ook wanneer je ziet dat iemand anders behandeld wordt op een manier die hij of zij niet prettig vindt. Ook hebben we op school een anti-pestcoördinator, dit is meneer Meppelink. Bij hem kun je altijd terecht voor een gesprek om samen te kijken naar een goede oplossing.

Op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten, kijk dan op https://www.facebook.com/CSG-Het-Noordik-Van-Renneslaan-203128603049973/