Vandaag zijn onze leerlingen Aaliya en Pepijn door onze huisfotograaf Henk van der Stouw op de foto gezet voor de inmiddels bekende Belofteposters.

Aaliyah heeft gekozen voor het thema: “Ik schitter op het Noordik.”

Ze is 16 jaar en zit in GT43. Haar hobby is zingen, wat ze al meer dan 5 jaren doet. Dit doet ze bij Studio15 in Almelo, waar mensen met verschillende talenten zich creatief bezighouden. Daarnaast is ze actief met uitwisselingsprojecten naar het buitenland, iets wat ze nog graag veel meer wil gaan doen.

Pepijn heeft gekozen voor het thema: “Ik word gezien.”

Deze ondernemende leerling zit in de 1e klas – AV14 – en heeft al een eigen YouTube kanaal “Gekke Pepijn.” Wij zouden graag het woord Te voor deze titel willen zetten, want wij vinden hem echt Te Gek! Voor dit kanaal maakt hij vlogfilmpjes en heeft hij bij de 100 abonnees zijn haren roze geverfd. Ook draagt hij zijn eigen ontworpen t-shirt in de filmpjes.

Twee unieke leerlingen die binnenkort op een eigen Belofteposter zullen staan, we kunnen niet wachten tot deze gedrukt zijn!