Informatieavond ouders groep 8

27 november starten we om 19.30 uur met de voorlichtingsavond voor de ouders van de groep 8 leerlingen. Een keuze maken voor het voortgezet onderwijs kan best lastig zijn. Uw zoon of dochter gaat een nieuwe fase tegemoet en soms zie je als ouder door de bomen het bos niet meer. In het VO worden veel afkortingen gehanteerd en welke opleidingen zijn er nu eigenlijk? Wat is het verschil tussen GTL en de mavo, of is deze er helemaal niet? Heeft uw kind een GTL (of dus mavo) advies, dan kan bij ons op school de volle schooltijd de mavo gevolgd worden.

Allemaal vragen waar we deze avond graag antwoord op geven. We nemen u mee in de keuzemogelijkheden en vertellen over ons eigen onderwijssysteem. Wist u bijvoorbeeld dat uw kind op alle vakken op verschillende niveaus kan volgen en onder begeleiding van de persoonlijke mentor/coach mag kiezen om aan het ene vak meer tijd te besteden dan aan het andere vak? De persoonlijke mentor/coach zal met uw zoon of dochter een eigen leerplan opstellen om zo een optimaal doel te bereiken.

We zien u graag 27 november, aanmelden is niet nodig.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, volg ons dan op facebook https://www.facebook.com/CSG-Het-Noordik-Van-Renneslaan-203128603049973/