Goed bezocht open huis

Het zit er weer op. Gisterenavond hebben we de deuren open gezet voor alle belangstellenden. Heel veel groep 7/8 leerlingen hebben met hun ouder(s) / verzorger(s) ons open huis bezocht. Ieder jaar vinden we dit zelf weer een hele fijne avond en we hopen dat onze bezoekers dit ook zo ervaren hebben.

Na een informatieve uitleg werd de route vervolgd naar leeromgeving 1, onze informatiemarkt in de kantine, muzieklokaal, techniek afdeling, science, verzorging, gym etc. Wou je de complete school zien, dan kon je een rondleiding krijgen door onze Noordik-maps collega’s. Ook was er een vragencafé ingericht waar ouders de gasten te woord stonden. Daarnaast waren er oud-leerlingen die hun ervaringen konden delen.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde avond en zijn we enorm trots op onze leerlingen die als ambassadeur hebben opgetreden.

Altijd op de hoogte blijven van onze activiteiten? Bezoek dan onze facebookpagina