Afgelopen dinsdagavond hebben diverse leerlingen met zangtalent zich weer laten horen tijdens de voorronde van The Voice.

Het niveau lag erg hoog en deze keer waren er ook twee mannelijke kandidaten bij, Levi Sahertian en Sven Hubert. Sven wist de aanmoedigingsprijs in de wacht te slepen door zijn geweldige act op het podium. De jury was onder de indruk van z’n ‘She ‘s a lady’!

Aaliyah Reekers kreeg met het nummer ‘Someone you loved’ de derde prijs. Vienna Dirksen wist de jury te imponeren met haar gevoelige liedje ‘Piece by Piece’ en kreeg de tweede prijs. Jill Mollink zong met veel beheersing en professionaliteit ‘Lost without you’ en verdiende daarmee de eerste prijs.

Bovengenoemde zangeressen gaan onze locatie vertegenwoordigen tijdens de Noordikfinale op vrijdag 6 maart a.s. op locatie Noordikslaan. Het zou mooi zijn als een delegatie van ons daarbij aanwezig kan zijn.
Hierbij wil ik iedereen bedanken die dinsdagavond aanwezig was om een steentje bij te dragen aan het slagen van deze avond. Fijn dat we met z’n allen er met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Op naar de finale!