Gisteren, 1 juli, vond de diploma-uitreikingen plaats aan al onze examenleerlingen, wat geweldig dat ons slagingspercentage 100% is.

Het was een bewogen examenjaar, leerlingen die adhoc online lessen kregen, de SE’s moesten afronden en geen centraal examen konden maken. Daarnaast natuurlijk het gemis van de laatste lesdag en je klasgenoten in de laatste maanden van je schooljaar. We vonden dat deze leerlingen in elk geval een prachtige diploma-uitreiking moesten krijgen.

We hebben bewust gekozen voor de uitreikingen op 1 juli, omdat de RIVM vanaf deze datum de coronamaatregelen versoepelden. Zo konden we met grotere groepen op gepaste afstand een mooi feest neerzetten.

Bij de ingang lag de rode loper klaar en verwelkomden de docenten onze gasten. Maar dit was niet het enige festijn bij de ingang, ook liepen er imponerende steltlopers, stonden er grote opblaasfiguren en skydancers. De kantine was prachtig versierd en ieder gezin had een eigen tafeltje met een hapje en een drankje. Nadat iedere groep hun diploma getekend had, een prachtige toespraak had aangehoord, ging iedere leerling op de foto en kreeg deze polaroid direct mee.

De afsluitende groepsfoto werd gemaakt terwijl de confettikanonnen knalden. Al met al een geweldig mooi feest.

Als aandenken is er een film gemaakt door Schipper Mediaprocutie, deze komt z.sm. online.

De foto’s zijn te zien op https://www.facebook.com/CSG-Het-Noordik-Van-Renneslaan-203128603049973